InstruktørerElise Rougnø

Musikal

Elise gikk musikk, dans og drama ved Lillestrøm videregående skole. Hun er utdannet musikalartist ved Bårdar Akademiet og Bårdar International. Etter dette fikk hun innpass i 3. klasse ved Musikkteaterhøyskolen hvor hun fullførte sin bachelorgrad i musikkteater.

Elise har vært med i flere profesjonelle produksjoner bla. «Tre nøtter til Askepott» og «Jakten på Juleskurken» ved Lillestrøm Kultursenter, «Hakkebakkeskogen» i Dyreparken i Kristiansand hvor hun jobbet 3 sesonger, og under utdanning var hun også med i «Billy Elliot» ved Folketeateret i Oslo.

Samtidig som hun jobber som frilans musikalartist er Elise instruktør ved Norsk Ballettinstitutt og Skedsmo Musikk -og kulturskole.

Elise blir også snart å se i LFT sin produksjon «Gullhår og de tre bjørnene» i rollen som Gullhår.

Foto: Thomas Stene-Johansen

Peder Kaalstad

Teater

Peder gikk Drama på Lillestrøm Vgs og ble uteksaminert våren 2015.

Peder har medvirket i flere forestillinger på Lillestrøm Kultursenter. De siste årene har han blant annet vært med i «Scrooge»,«Sound of Music» og «Tre nøtter til Askepott».

Han går nå første året på Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag på linjen Teater og skuespillerproduksjon. Anette Rougnø

Musikal

Anette gikk musikk, dans og drama på Lillestrøm videregående skole før hun reiste til England og tok et Foundation Certificate i Performing Arts – Singing ved anerkjente Liverpool Institute of Performing Arts. Etter dette har hun også utdannet seg til lærer.

Anette har medvirket i flere forestillinger og konserter. De siste årene har hun blant annet vært med i konsertversjonen av «Kristina från Duvemåla» (Lillestrøm kultursenter, Lørenskog hus, Ullensaker kulturhus), «Tre nøtter til Askepott» (Lillestrøm kultursenter) og «Evita» (Lørenskog hus).

Anette har jobbet som danselærer ved Norsk Ballettinstitutt i mange år og synger i St. Laurentiuskoret. Til høsten kan hun ses i blant annet «Chess» på Lillestrøm Kultursenter og i Lørenskog hus sin oppsetning av «Annie».

Foto: Thomas Stene-Johansen

Jon Olav Gulbrandsen

Teater

Jon Olav gikk Drama på Lillestrøm Vgs og ble uteksaminert våren 2017.

Jon Olav har medvirket i flere forestillinger på Lillestrøm Kultursenter. De siste årene har han blant annet vært med i «Oliver!» og «Peter Pan!».

Han går nå første året på Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag på linjen Teater og skuespillerproduksjon.