Påmelding Lillestrøm Folketeater

Lillestrøm Folketeater skal sette opp musikalen DEN STYGGE ANDUNGEN i uke 21 våren 2019 i Lillestrøm. Til denne forestillingen trenger vi ca 20 skuespillere. Alle som ønsker å delta som skuespillere MÅ melde sin interesse ved å registrere seg på denne siden.

  1. Medlemskontingenten for LFT i 2019 er på 250 kr. I tillegg vil denne produksjonen koste 600 kr i produksjonsavgift. Du kan velge å betale hele eller deler av prod.avgiften ved å verve støttemedlemmer (100,- pr stk). For dere som takker ja til rolle vil frist for å betale være 01.02.2019.
  2. LFT vil prioritere skuespillere som har lokal tilknytning i Skedsmo, Fet, Sørum eller stedene rundt.
  3. LFT vil prioritere skuespillere som ikke allerede aktivt deltar i andre teatergrupper eller har mange andre aktiviteter.
  4. Informasjonen rundt denne produksjonen må holdes konfidensielt fram til teateret offentliggjør stykket i nov/des 2018.
  5. Man må kunne stille på alle øvelsene kl 17-22.00 (21.00 for de yngste) man-søn i uke 21.
  6. Alle aktive medlemmer må være representert i en av LFTs arbeidsgrupper og delta i arbeidet disse gruppene gjennomfører.
  7. Viktige dokumenter for LFT er vedtekter og personvernerklæring. Les igjennom før du fullfører registreringen.

Frist for melde sin interesse er SØNDAG 25.NOV. For dere som teaterets instruktører ikke kjenner så godt/ønsker å se mer av – vil vi avholde en teaterøvelse med lek, sang og tekstarbeid søndag 25.nov kl 18.00. De som skal komme denne kvelden vil få beskjed via e-post, dere andre kan vente på e-post med et eventuelt tilbud om rolle i DEN STYGGE ANDUNGEN.

Frist for å takke ja/nei til rolle vil bli informert om i egen e-post. Vi håper alle rollene blir besatt før jul.

[contact-form-7 id="919" title="Påmelding Lillestrøm Folketeater"]