Registrering til audition for musikalen Oliver! 2023

Har du lyst til å stå på scenen med oss?

Lillestrøm Folketeater og Lillestrøm Kultursenter setter opp familiemusikalen «Oliver!» våren 2023. Hele 20 år etter at musikalen første gang kom til Lillestrøm. Vi søker nå etter selveste Oliver, samt alle hans mange venner.

Vi trenger gutter fra 10 år og oppover til å stå på scenen 2.-12.mars 2023 på Lillestrøm Kultursenter. Kjenner du noen som ønsker å være med?

Det spiller ingen rolle om skuespilleren har lite eller mye erfaring.

Velkommen på audition 31.mai!

Lillestrøm Folketeater tar inn skuespillere i alle aldre på audition, men nedre alder for forestillingen Oliver er barn født i 2012.
Deltakere som bor, eller er fra steder i Lillestrøm kommune vil bli prioritert til våre aktiviteter.
Oliver! har 2 faste prøvedager, mandag og torsdag. Vi har oftest kl 18.00-21.00. Enkelte øvelser vil kunne starte kl 17.00. I tillegg har vi ca 2 øvehelger pr semester, kl 11-17.00 lør og søn. Oliver! har oppkjøring fra i vinterferien i uke 8 - fra mandag 20. februar. Forestillinger i uke 9 og 10. Premiere blir torsdag 2.mars kl 18.00.
Medlemsskap i Lillestrøm Folketeater, og deltakelse i produksjon, krever ingen tidligere erfaring.
Du kan krysse av på 2 av 3.
Hver skuespiller må være representert i en av våre fire arbeidsgrupper for å bli medlem av Lillestrøm Folketeater. VIKTIG: Vi ønsker å presisere at 70 % av deltakelsen vil være teateraktivitet, mens 30 % i andre funksjoner i teateret. Medlemmer under 18 år må ha foresatt i en arbeidsgruppe, mens de over 18 år stiller selv. Det forventes at man deltar i arbeidsgruppen gjennom hele året, uavhengig av deltakelse i produksjon. Lillestrøm Folketeater drives av medlemmene selv og er avhengig av at oppgaver blir fordelt på alle medlemmene.
Det avholdes auditon tirsdag 31.mai kl 17.00-21.00 på Folkets Hus i Lillestrøm. De aktuelle kandidatene vil bli invitert til et spesifikt tidspunkt denne kvelden. Det kan også bli satt opp andre datoer.
Click or drag a file to this area to upload.
Vi ønsler at dere sender oss bilde av skuespiller - slik at vi lettere kan holde orden på audition.
Vi prioriterer barn og voksne som ikke allerde har et teatertilbud. Mer informasjon om Lillestrøm Folketeater: Medlemmene i Lillestrøm Folketeater har vedtatt at de ønsker å tilby både et trygt lavterskeltilbud lokalt, samt gi muligheten til inspirerende talentutvikling for de som ønsker det. Medlemskapet i LFT krever forpliktelse og engasjement - der man er bevisst på at organisasjonen drives av medlemmene selv. Som medlem i Lillestrøm Folketeater vil du kunne bli med i et stort teatermiljø med stor variasjon i alder, bakgrunn og tidligere erfaring. Som aktivt medlem kan man så melde seg på til forestillinger og kurs.
Informasjon blir sent på oppgitt e-post.
Vi ønsker å informere om at medlemsskap i Lillestrøm Folketeater koster 350 kr pr kalenderår. I tillegg må skuespillerne betale en produksjonsavgift på 1250 kr. Det vil ellers ikke være mange kostnader knyttet til utstyr, kostymer eller liknende. Alle aktive medlemmer i Lillestrøm Folketeater er dekket av forsikring. Dersom man trekker seg etter prøvestart vil ikke produksjonsavgift eller årsavgift refunderes.