Registrering sommerskolen 2021

Velkommen til registrering på Sommerskolen 2021. Kursene vil fylles opp fortløpende med 20 deltakere pr kursuke. Det er mulig å melde seg på begge uker.

Påmeldingen er bindende og kursavgift vil bli innkrevd dersom avmelding ikke er hos oss pr e-post senest 3 uker før kursstart.  Alle påmeldte får tilsendt faktura på e-post.

Ved registrering på sommerskolen meldes barnet IKKE automatisk inn i Lillestrøm Folketeater.

Vi lagrer opplysninger om deg, kun så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for, eller dersom vi er pålagt å lagre opplysningene. Opplysningene vil slettes eller anonymiseres når de ikke lengre er nødvendige for å oppnå formålet.

Pris uke 31 (2.-6.aug):  1750,- (20 plasser)
Pris uke 32 (9.-13.aug): 1750,- (20 plasser)

Kursansvarlig er leder for Lillestrøm Folketeater, Magnus Landaas Skjervold, 984 56 929.

Sted: Folkets Hus Lillestrøm,  Storgata 38

Alle må ta med matpakke hver dag! Vi serverer saft, frukt og grønnsaker. Ved allergier – skriv i feltet kommentarer.

Sommerskolen tar i mot påmeldinger fra barn født 2006-2011 i år.
Deltakere som bor i Lillestrøm kommune vil bli prioritert dersom pågangen er stor.
Den 5. og 13.aug avholder vi visning for familien kl 15.00-15.30 dersom kommunen lar oss. Eventuelt lager vi sommerskolefilm som deles i etterkant med dere. Her skal barna vise litt fra hva de har jobbet med på kurset. Maks totalt 2 stk foresatte/søsken pr barn.
Deltakelse ved Lillestrøm Folketeater kurs krever ingen tidligere erfaring. Vi ønsker likevel at barna har interesse for musikk, dans og drama.
Du kan krysse av på 2 av 3.
Hver vår og høst tar vi inn medlemmer i Lillestrøm Folketeater, tidligst født i 2013. Vi sender ut e-post senest 6 uker før semesterstart ang plass hos oss. Ved kursdeltakelse er man IKKE automatisk medlem hos oss. Her kommer mer informasjon om Lillestrøm Folketeater: Medlemmene i Lillestrøm Folketeater har vedtatt at de ønsker å tilby både et trygt lavterskeltilbud lokalt, samt gi muligheten til inspirerende talentutvikling for de som ønsker det. Medlemskapet i LFT krever forpliktelse og engasjement - der man er bevisst på at organisasjonen drives av medlemmene selv. Som medlem i Lillestrøm Folketeater vil du kunne bli med i et stort teatermiljø med stor variasjon i alder, bakgrunn og tidligere erfaring. Som aktivt medlem kan man så melde seg på til forestillinger og kurs.
Vi svarer ut spørsmål og henvendelser mandag og tirsdag hver uke etter kapasitet.
Informasjon blir sent på oppgitt e-post.