Registrering sommerskolen 2020

Velkommen til registrering på Sommerskolen 2020. Kursene vil fylles opp fortløpende med 25 deltakere pr kursuke. Det er mulig å melde seg på begge uker.

Påmeldingen er bindende og kursavgift vil bli innkrevd dersom avmelding ikke er hos oss pr e-post senest 3 uker før kursstart.  Alle påmeldte får tilsendt faktura på e-post.

Ved registrering på sommerskolen meldes barnet IKKE automatisk inn i Lillestrøm Folketeater.

Vi lagrer opplysninger om deg, kun så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for, eller dersom vi er pålagt å lagre opplysningene. Opplysningene vil slettes eller anonymiseres når de ikke lengre er nødvendige for å oppnå formålet.

Pris uke 32:   975,- (5 stk ledige plasser pr 22.07.2020)
Pris uke 33: 1625,- (UTSOLGT!)

Kursansvarlig er leder for Lillestrøm Folketeater, Magnus Landaas Skjervold, 984 56 929.

Sted: Kulturskolen i Lillestrøm, Dampsagveien 14, 2000 Lillestrøm

Alle må ta med matpakke hver dag! Vi serverer saft, frukt og grønnsaker.

Lillestrøm Folketeaters kurs kan ikke ha yngre barn enn de som er født i 2012.
Deltakere som bor, eller er fra steder i Lillestrøm Kommune vil bli prioritert dersom pågangen er stor.
Den 6. og 14.aug holder vi visning for familien kl 15.00-15.30, der barna viser litt fra hva de har jobbet med på kurset.
Deltakelse ved Lillestrøm Folketeater kurs krever ingen tidligere erfaring.
Du kan krysse av på 2 av 3.
Hver vår og høst tar vi inn medlemmer i Lillestrøm Folketeater, tidligst født i 2012. Vi sender ut e-post senest 6 uker før semesterstart ang plass hos oss.
Ved kursdeltakelse er man IKKE automatisk medlem hos oss. Her kommer mer informasjon om Lillestrøm Folketeater: Medlemmene i Lillestrøm Folketeater har vedtatt at de ønsker å tilby både et trygt lavterskeltilbud lokalt, samt gi muligheten til inspirerende talentutvikling for de som ønsker det. Medlemskapet i LFT krever forpliktelse og engasjement – der man er bevisst på at organisasjonen drives av medlemmene selv. Som medlem i Lillestrøm Folketeater vil du kunne bli med i et stort teatermiljø med stor variasjon i alder, bakgrunn og tidligere erfaring. Som aktivt medlem kan man så melde seg på til forestillinger og kurs.
Vi svarer ut spørsmål og henvendelser mandag og tirsdag hver uke etter kapasitet.
Informasjon blir sent på oppgitt e-post.