SOMMERSKOLEN 2018

GÅ IKKE GLIPP AV SOMMERFERIENS TEATERAKTIVITETER!

Bli med på Lillestrøm Folketeaters sommerskole 2018 og ha det gøy med teater, sang og dans sammen med mange andre barn og unge! Kursene passer for alle mellom 7-16 år og består av flere ulike temaer som blir skreddersydd til deltakerne. Det kreves ingen tidligere erfaring! 

Vi ønsker velkommen til en opplevelse du sent vil glemme!

https://youtu.be/xkFOmL74byI

Begrenset antall plasser – meld på her!

Sommerskolen arrangeres i starten og slutten av sommerferien. Tirdag til fredag fra kl.10.00-15.00 i uke 26, og mandag til torsdag i uke 33. Vi har to ulike sommerkurs:

MUSIKAL

UKE 26               26.- 29. juni

Denne uka har vi kurs innen musikkteater, sang og dans! Deltakerne skal jobbe tett sammen og fredag 29.juni kl 15.00 vil det bli en visning for familien. NB! Få plasser igjen!

TEATER

UKE 33              13.-16. aug

Denne uka har vi teaterlek, bevegelse og skuespill! Deltakerne skal jobbe tett sammen og torsdag 16.august kl 19.00 vil det bli en visning for familien. (Kun 5 plasser igjen)


Sjekk ut sommerskolens timeplan her!

Kurset foregår innendørs, og mat må tas med selv. Sommerskolen i år består av to ulike kurs og vil bli arrangert i lokalene til Skedsmo Musikk- og Kulturskole.

Alle må registrere seg gjennom vårt registreringsskjema på våre nettsider.

Ordinærpris kr. 1200,- /Medlemspris kr. 950,-

NB! UKE 33: Grunnet at flere kommuner at skolestart torsdag 16.august, har vi flyttet litt på kurset i uke 33. Det blir kurs man-tor (Kl 10-15.00 man-ons og kl 15-19.30 tor)

Det er bindende påmelding innen 1.august.

Sommerskolens instruktører

Elise Rougnø
Peder Kaalstad
Anette Rougnø
Jon Olav Gulbandsen
Elise Rougnø

Elise gikk på musikk, dans og drama ved Lillestrøm Videregående Skole. Hun er utdannet musikalartist ved Bårdar Akademiet og Bårdar International, før hun fikk innpass i 3 klasse. ved Musikkteaterhøyskolen. Her fullførte hun bachelorgrad i musikkteater. Les mer 

Elise er instruktør i kurset MUSIKAL.

Peder Kaalstad

Peder gikk Drama på Lillestrøm Vgs og ble uteksaminert våren 2015. Han går nå første året på Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag på linjen Teater og skuespillerproduksjon. Les mer.

Peder er instruktør i kurset TEATER.

Anette Rougnø

Anette gikk musikk, dans og drama på Lillestrøm videregående skole før hun reiste til England og tok et Foundation Certificate i Performing Arts – Singing ved anerkjente Liverpool Institute of Performing Arts. Etter dette har hun også utdannet seg til lærer. Les mer.

Anette er instruktør i kurset MUSIKAL.

Jon Olav Gulbandsen

Jon Olav gikk Drama på Lillestrøm Vgs og ble uteksaminert våren 2017. Han går nå første året på Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag på linjen Teater og skuespillerproduksjon. Les mer.

Jon Olav er instruktør i kurset TEATER.

Hovedsponsor