BLI MEDLEM

Registrering til Lillestrøm Folketeaters interesseliste

Velkommen til registrering til interesselisten vår! Etter at du har sendt inn skjema vil du bli kontaktet dersom vi har ledig plass i teateret – senest 6 uker før oppstartmånedne jan/feb eller aug/sep.


Ved spesielle behov vil du også kunne bli kontaktet ved andre tidspunkter. Normalt har vi opptak i forbindelse med årets hovedproduksjon  – som pr nå premiere i uke 9 hvert år. Til vanlig har vi audition i mai-juni for disse forestillingene. 

Lillestrøm Folketeater tar inn medlemmer fra året man fyller 8 år, unntaksvis lavere alder på enkelte produksjoner.
Deltakere som bor i Lillestrøm Kommune vil bli prioritert til våre aktiviteter.
Teateret har aktivitet 1-4 dager i uken, med stor variasjon på øvedag. De fleste teaterforestillingene har øvelse mandag og onsdag kl 18.00-21.00. Enkelte øvelser vil kunne starte kl 17.00. I tillegg har vi ca 2 øvehelger pr semester, kl 10-16.00 lør og søn.
Medlemsskap i Lillestrøm Folketeater krever ingen tidligere erfaring.
Du kan krysse av på 2 av 3.
Hver skuespiller må være representert i en av våre fire arbeidsgrupper for å bli medlem av Lillestrøm Folketeater. Medlemmer under 18 år må ha foresatt i en arbeidsgruppe, mens de over 18 år stiller selv. Det forventes at man deltar i arbeidsgruppen gjennom hele året, uavhengig av deltakelse i produksjon.
Mer informasjon om Lillestrøm Folketeater: Medlemmene i Lillestrøm Folketeater har vedtatt at de ønsker å tilby både et trygt lavterskeltilbud lokalt, samt gi muligheten til inspirerende talentutvikling for de som ønsker det. Medlemskapet i LFT krever forpliktelse og engasjement – der man er bevisst på at organisasjonen drives av medlemmene selv. Som medlem i Lillestrøm Folketeater vil du kunne bli med i et stort teatermiljø med stor variasjon i alder, bakgrunn og tidligere erfaring. Som aktivt medlem kan man så melde seg på til forestillinger og kurs.
Vi svarer ut spørsmål og henvendelser mandag og tirsdag hver uke etter kapasitet.
Informasjon blir sent på oppgitt e-post.

Les gjerne vedtekter våre vedtekter.