GULLHÅR OG DE TRE BJØRNENE

Årets første forestilling i Lillestrøm Folketeater er barnemusikalen «Gullhår og De Tre Bjørnene». Stykket er basert på det originale britiske eventyret vi alle kjenner. Norgespremière på Lillestrøm Kultursenter 2.juni.

George Stiles og Anthony Drewe har laget en spennende vri på det kjente eventyret om «Gullhår og De Tre Bjørnene». Våre regissør, Magnus Landaas Skjervold, har oversatt stykket til norsk. Han har med seg koreograf Guro Karijord og sangpedagog Charlotte Wilhelmsen. Vårt kreativ team har tidligere jobbet med sammen på forestillingene «Oliver!» og «Peter Pan» på Lillestrøm Kultursenter.

Musikalen er egnet for alle barn fra 3 år og oppover og varer ca. 55 minutter. Med en lykkelig bjørnefamilie, en tømmerhugger med et stort hjerte og datteren hans Gullhår, handler denne forestillingen om viktigheten av å passe på miljøet og lære å leve med de rundt seg!

NORGESPREMIERE 2. JUNI 2018 PÅ LILLESTRØM KULTURSENTER

» Forestillingen har mange sanger og mye musikk! Sangene er lette å lære og barna vil få med seg det enkle budskapet i eventyret!»

 

GULLHÅR OG DE TRE BJØRNENE –  2.juni kl 12.00 – Kjøp her 
GULLHÅR OG DE TRE BJØRNENE – 2.juni kl 14.00 – Kjøp her

GULLHÅR OG DE TRE BJØRNENE – 16.juni kl 14.00 – Kjøp her
GULLHÅR OG DE TRE BJØRNENE – 27.okt kl 14.00 – Kjøp her

Arrangør: Lillestrøm Folketeater og Lillestrøm Kultursenter

Varighet: 55 minutter

Billetter kr 220,- voksne og barn