Kreativt team

Magnus Landaas Skjervold

Regissør og produsent

Magnus er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og jobber som daglig leder på Folkets hus i Lillestrøm.

Han stiftet Lillestrøm Folketeater i 2018, etter flere års erfaring innen lokalt teater som skuespiller, regissør og produsent. I 2021 og 2022 satte han opp Billy Elliot på Lillestrøm Kultursenter.

Hans oversettelse av musikalen ble for første gang brukt til denne produksjonen, og vil være den eneste tillatte oversettelsen i Norge framover.

Guro Karijord

Koreograf

Guro er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Bårdar International – og ble uteksaminert i 2015.

Hun har siden jobbet som utøvende danser og skuespiller på Oslo Nye Teater i musikalene «Den Glade Enke», «Cabaret» og «Jul i Blåfjell. Guro var har denne våren vært med i musikalen «Grease» på Chateau Neuf. 

I tillegg til å være utøvende musikalartist jobber hun også som pedagog og koregraf. Hun har jobbet på blant annet Art musikalskole, «Putti Plutti Pott», «Billy Elliot» på Folketeatret og Den Norske Ballettskole. Har har koreografert en rekke revyer, show, eventer og musikaloppsetninger.

Guro hadde koreografien på «Olvier!» og «Peter Pan» på Lillestrøm Kultursenter.

 

PEDER VARKØY

Musikalsk leder og sanginstruksjon

Peder er utdannet organist og korleder, musikkviter og musikkpedagog ved Norges musikkhøgskole (2008-2016). Han jobber som musikalsk ansvarlig, kapellmester, komponist, arrangør og pianist/keyboardist/organist ved diverse teatre i Norge. Blant annet har han jobbet ved Nationaltheatret, Det Norske Teatret, Oslo Nye Teater, Kruttårnteatret i Stavern, Lørenskog Hus, Kunsthøgskolen i Oslo,Scenekvelder/Folketeateret og Lillestrøm Kultursenter.

I høst er han aktuell med forestillingen «Tid for glede» ved Det Norske Teatret og «Den lille prinsen» ved Nationaltheatret.