Kreativt team

Magnus Landaas Skjervold

Regissør

Han er utdannet ved musikkteaterlinjen på Bårdar Akademiet og Bårdar International – og ble uteksaminert juni 2015.

Han har deltatt som amatørteaterskuespiller i mange år på Lillestrøm Kultursenter og Skedsmo Samfunnshus, både for Skedsmo Amatørteater, Akershus Teater og Huseby Familieteater. Magnus var regissør på «Oliver!» (2015) Og «Peter Pan» (2017) i SKAT.

Magnus har profesjonell erfaring gjennom utdanning fra «Chicago» (Oslo Nye Teater, 2015) og Stjernekamp på NRK (2014). Magnus var med på å stifte Lillestrøm Folketeater den 12. feb 2018.

Magnus har oversatt «Gullhår og De Tre Bjørnene» fra engelsk til norsk og er regissør og produsent for forestillingen. 

Guro Karijord

Koreograf

Guro er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Bårdar International – og ble uteksaminert i 2015.

Hun har siden jobbet som utøvende danser og skuespiller på Oslo Nye Teater i musikalene «Den Glade Enke», «Cabaret» og «Jul i Blåfjell. Guro var har denne våren vært med i musikalen «Grease» på Chateau Neuf. 

I tillegg til å være utøvende musikalartist jobber hun også som pedagog og koregraf. Hun har jobbet på blant annet Art musikalskole, «Putti Plutti Pott», «Billy Elliot» på Folketeatret og Den Norske Ballettskole. Har har koreografert en rekke revyer, show, eventer og musikaloppsetninger.

Guro hadde koreografien på «Olvier!» og «Peter Pan» på Lillestrøm Kultursenter.

 

Charlotte Wilhelmsen

Sanginstruktør

Hun har sin utdannelse som sanger, sangpedagog og dirigent fra Høgskolen i Stavanger og Norges musikkhøgskole.

Hun har bred erfaring som utøvende sanger og har blant annet vært solist med Stavanger symfoniorkester, Oslo barokkorkester og har hatt fast stilling i Det norske solistkor.

I dag jobber hun innenfor mange sjangre og er sangpedagog og avdelingsleder ved Muno Lillestrøm, dirigerer to kor og er frilans sanger og sanginstruktør.

Charlotte var sangintrukstør på «Olvier!» og «Peter Pan» på Lillestrøm Kultursenter.